New York Cheesecake #2

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Ingredientes
  • Crust Ingredients:
  • 1 1/2 cups graham cracker crumbs
  • 1/4 cup sugar
  • 1/4 cup butter, melted
  • Filling Ingredients:
  • 2 lbs. ricotta cheese
  • 6 eggs
  • 2 Tbsp. flour
  • 1 1/2 cups sugar
  • 1 tsp. vanilla
  • 1 large can evaporated milk
Como fazer
  1. 1.
  2. Mix the graham cracker crumbs, sugar, and the melted butter together.
  3. Press mixture into the bottom of springform pan.
  4. 2.
  5. In a large mixing bowl add the eggs to the ricotta cheese, one at a time, beating thoroughly after each egg is added.
  6. 3.
  7. Mix flour and sugar together and add to cheese mixture.
  8. Fold in vanilla and evaporated milk.
  9. 4.
  10. Pour into prepared springform pan.
  11. Bake at 350 degrees for 50 to 60 minutes, until firm.
  12. Chill overnight.

Cozinha: Americana
Receita indicada por Israel Thieme
Tags: Sobremesas, Biscoito cream cracker, Doces, Tortas doces, Americana, Cozinha Internacional, Sem Glúten, Receitas de Cheesecake
Esta com dúvidas sobre esta receita? Tente o nosso fórum culinário!

Reportar erros nesta receita

Vídeos relacionados:

Você também pode gostar ...

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Vídeos - Como Fazer