Maple Pecan squares

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Ingredientes
  • Crust
  • 11/4 cup all purpose flour
  • 1/3 cup firmly packed brown sugar
  • 1/4 tsp salt
  • 1/2 cup unsalted butter
  • Bake 12-17 min until edges are lightly browned and top feels firm to touch
  • Filling
  • 6 tsp unsalted butter
  • 1/3 cup pure maple syrup
  • 1/3 cup heavy cream
  • 2 cup coarsely chopped pecans
  • .
Como fazer
  1. Combine butter, maple syprup, + brwon sugar in saucepan over medium heat.
  2. Stir until melted/dissolved.
  3. Bring to boil for 1 min.
  4. Remove from heat immediatly stir in cream.
  5. Tehn pecans.
  6. Pour the hot filling over the partially baked crust.
  7. Bake until filling is set when you give the pan a gentle shake 22-25min Cool for 1 1/2hrs.

Receita indicada por SILVIA ALMEIDA
Tags:
Esta com dúvidas sobre esta receita? Tente o nosso fórum culinário!

Reportar erros nesta receita

Vídeos relacionados:

Você também pode gostar ...

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Este comentário foi relevante? 0

Receita da Sarah

SILVIA MARIA - em 04/03/2011
Vídeos - Como Fazer