Florida Jambalaya

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Florida Jambalaya
Florida Jambalaya
Envie uma foto
Ingredientes
  • 3 tbsp. butter
  • 1/2 c. chopped onion
  • 3 garlic cloves, chopped
  • 1/2 lb. smoked sausage, cut in 1/2'' pcs.
  • 1 c. long-grain white rice
  • 2 med. potatoes, peeled, cut in 1/2'' cubes
  • 2 1/4 c. canned chicken broth
  • 1/2 c. dry white wine
  • 1 (4 oz.) jar sliced pimientos with juices
  • 1/2 tsp. turmeric
  • cayenne pepper
  • 1/2 lb. lrg. uncooked shrimp, peeled, deveined
  • 1/2 c. chopped fresh cilantro
Como fazer
  1. Melt butter in large saucepan over medium heat.
  2. Add sausage; saute till begining to brown, add rice and stir to coat with pan juices.
  3. Mix in potatoes, broth, wine, pimientos with juices and turmeric.
  4. Season with salt, pepper and cayenne.
  5. Bring to boil; stir well.
  6. Reduce heat to medium-low, cover and cook till rice and potatoes are tender and liquid is absorbed.
  7. Mix in shrimp and chopped cilantro.
  8. Cover in cook till shrimp are just cooked through.
  9. Guarnish with cilantro sprigs.
Comida Cajún


Receita indicada por Monique Anunciacao
Tags:
Esta com dúvidas sobre esta receita? Tente o nosso fórum culinário!

Reportar erros nesta receita

Vídeos relacionados:

Você também pode gostar ...

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Vídeos - Como Fazer