Bife a parmegiana

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Ingredientes
  • (Baked Beefsteak With Tomato Sauce)
  • Ingredients:
  • 4 beefsteaks
  • 1 clove of crushed garlic
  • finely chopped parsley
  • salt and ground black pepper to taste
  • 1 beaten egg and bread crumbs to coat
  • oil for pan-frying
  • 4 slices of ham and
  • 4 slices of mozzarella cheese
  • 1 package of tomato pur or
  • home-made tomato sauce
Como fazer
  1. Preparation: 1.
  2. Pound the steaks with a meat pounder.
  3. 2.
  4. Put the steaks in a bowl.
  5. 3.
  6. Season the steaks with garlic, parsley, salt and black ground pepper to taste.
  7. 4.
  8. Cover the bowl with a plastic film.
  9. 5.
  10. Put the bowl in the fridge for 1 hour or longer.
  11. 6.
  12. Deep the steaks in the egg and then coat them in the breadcrumbs.
  13. 7.
  14. Pan-fry the steaks in hot oil until golden brown.
  15. 8.
  16. Put the steaks on a ovenproof baking dish.
  17. 9.
  18. Put a slice of ham and a slice of mozzarella over each steak.
  19. 10.
  20. Pour the tomato pur over the beefsteaks.
  21. 11.
  22. Bake the beefsteaks in heated oven (200C degrees) for 20-30 minutes and serve.
  23. Note: A meat pounder will help tenderize the meat.
  24. Choose any kind of tender meat (veal, minute steak, etc.
  25. ) that you like.
  26. You can replace beefsteaks with chicken breast fillets.
  27. You can serve "bife parmegiana" with rice, lettuce or Brazilian style potato salad.

Receita indicada por Débora Sousa
Tags: Parmegiana, Pratos principais, Carne, Pepperoni, Receitas Salgadas
Esta com dúvidas sobre esta receita? Tente o nosso fórum culinário!

Reportar erros nesta receita

Vídeos relacionados:

Você também pode gostar ...

Envie uma foto desta receita! Adicionar ao livro
Este comentário foi relevante? 0

Gostaria de saber porque esta receita esta en ingles sendo que estamos no brasil e nosso idioma oficial e o portugues.

gransapore - em 09/11/2008
Vídeos - Como Fazer